Skip to content
Fresh Coast boeken
Fresh Coast boeken

Fresh Coast

Tijdsduur optreden: 60 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

Fresh Coast boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over Fresh Coast al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Fresh Coast goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 085 060 4995. Naast Fresh Coast denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE FRESH COAST

Fresh Coast mixt moeiteloos je favoriete tracks van nu en vroeger in een verfrissend jasje aan elkaar. Moombahton, trap, twerk, classics: het komt allemaal langs in zijn energieke eclectische sets. Zijn voorliefde voor zowel de Nederlandse clubsound als de Amerikaanse festivalsound zorgt voor een unieke combinatie qua producties en mashups, die Fresh Coast in zijn sets ten gehore brengt. Billen schudden, keihard losgaan of meezingen: niets is te gek. Fresh Coast weet elke setting naar zich toe te trekken en er op zijn manier een feest van te maken!

FRESH COAST BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van FRESH COAST? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 085 060 4995. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

FRESH COAST BOEKEN BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek FRESH COAST bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor FRESH COAST nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken