Skip to content
Gassie en Adriaan boeken
Gassie en Adriaan boeken

Gassie & Adriaan

Tijdsduur optreden: 30 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

Gassie & Adriaan boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over Gassie & Adriaan al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Gassie & Adriaan goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 0416-855825. Naast Gassie & Adriaan denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE GASSIE & ADRIAAN

Carnaval 2022 bracht een wel héél illuster duo tot leven. Nog nooit eerder werd een dj-act zo uit het niets gelanceerd, bewapend met 12 eigen tracks. De eerste shows waren dan ook gelijk een succes, en binnen een aantal weken waren ze niet meer weg te denken uit de Nederlandse feest scene. Snel volgde de eerste single, ‘Altijd Blijven Gassen’ wat direct een schot in de roos was en als #1 werd verkozen in De Hardstyle Carnaval 2022 Top 25. Vanaf dat moment was geen festival meer veilig. Onder andere 7th Sunday, Kamping Kitsch Club, FestyLand en Winterpark Festival maakte kennis met de energieke clown en kale acrobaat. Gassie en Adriaan boeken kan trouwens snel en eenvoudig via deze website! Na de show op X-Qlusive Holland in Het GelreDome leek het hoogtepunt bereikt, maar niets is minder waar. Het is tijd voor de volgende stap in dit succesverhaal. 2 nieuwe gezichten in 1 knallende show zijn vanaf nu te boeken via Favor Bookings. Met bevestigde shows op o.a. Decibel outdoor, Fairytale Festival, Dreamfields en Dream Village zijn ze klaar om te gaan knallen. Dezelfde energie met nog meer nieuwe muziek, Dit is pas het begin!

GASSIE & ADRIAAN BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van GASSIE & ADRIAAN? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 0416-855825. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

GASSIE & ADRIAAN BOEKEN BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek GASSIE & ADRIAAN bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor GASSIE & ADRIAAN nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken