Skip to content
Genta boeken
Genta boeken

Genta

Tijdsduur optreden: 60 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

Genta boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over Genta al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Genta goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 085 060 4995. Naast Genta denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE GENTA

Deze gentleman is alles behalve subtiel. Met zijn vliegensvlugge originele en vooral technische draai-skills zorgt GENTA voor de gezelligste en heetste schuurpartijen die de spaanse temperaturen zullen aantikken. Zijn liefde voor de dames bracht hem al op Smèrrig, Bontgenoten en festivals zoals o.a. WiSH Outdoor, Paaspop, Festyland en Jungle Festival. Met een weloverwogen mix van RnB, Dancehall, Urban, Guiltys en Glijers, overgebracht door een ware gentlemen, zal GENTA menig dameshart doen smelten.

GENTA BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van GENTA? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 085 060 4995. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

GENTA BOEKEN BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek GENTA bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor GENTA nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken