Skip to content
Grens & Loos boeken
Grens & Loos boeken

Grens & Loos

Tijdsduur optreden: 60 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

Grens & Loos boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over Grens & Loos al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Grens & Loos goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 085 060 4995. Naast Grens & Loos denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE GRENS & LOOS

Grens&loos, Deze DJ act weet de overheerlijke hitjes die de volgende generatie met gemak nog mee kan zingen om te gooien in een muzikale tijdmachine. Van Fout tot Smerig, maar vooral om mee te zingen! Zo neemt dit duo het publiek 60 minuten lang mee op een reis door de muziekwereld! Inspelend op de dames krijgen deze mannen met hun energieke, foute & diverse draaistijl alle bezoekers in beweging. Met één man achter de draaitafel en één MC krijgen ze het samen keer op keer weer zover. Er is geen enkel nummer dat niet mee te zingen is! Dit Hitjeskanon staat te wachten om weer een evenement op stelten te zetten! Grens&Loos op je feestje = 110% garantie op een dansende hut met mensen.

GRENS & LOOS BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van GRENS & LOOS? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 085 060 4995. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

GRENS & LOOS BOEKEN BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek GRENS & LOOS bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor GRENS & LOOS nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken