Skip to content
Gullie boeken
Gullie boeken

Gullie

Tijdsduur optreden: 30 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

Gullie boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over Gullie al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Gullie goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 0416-855825. Naast Gullie denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE GULLIE

Jajaja hier is Gullie! De gezelligste feestmaker van heel Nederland. Ook wel bekend van de feesthits ‘Ladders Zat’, ‘Waar Is Mustafa!?’, ‘Brabant Mijn Land’ en ‘Bier is Bier’. In 2023 won hij met ‘Ladders Zat’ de ‘Kies je Kraker Award’ van Omroep Brabant en het nummer werd dan ook de Carnavals hit van het jaar. Gullie is een echte allemansvriend, hij feest en proost met iedereen. Man, vrouw, kind, moeder, gender neutraal en alles d’r tussenin. Zodra hij binnenkomt is er meteen ambiance. Vervolgens zet hij 30 minuten lang de hele tent op zijn kop. Vol energie brengt hij zijn eigen hits die voluit meegezongen worden. Confetti, vlaggetjes Gullie neemt het allemaal mee om zo het publiek een fantastische show te geven. Dus jajaja, heb je zin in een feestje, dan moet je Gullie hebben!

GULLIE BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van GULLIE? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 0416-855825. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

GULLIE BOEKEN BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek GULLIE bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor GULLIE nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken