Skip to content
Hak op de Tak boeken
Hak op de Tak boeken

Hak op de Tak

Tijdsduur optreden: 60 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

Hak op de Tak boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over Hak op de Tak al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Hak op de Tak goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 085 060 4995. Naast Hak op de Tak denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE HAK OP DE TAK

Dit DJ DUO is uit het juiste hout gesneden. Want net als echte houthakkers, hakken deze twee heren er goed op los. Menig oud hitje wordt vakkundig in stukken gehakt om er vervolgens een eigentijdse kneiter van te maken. En of dat ‘n beetje wil lukken? Met meer dan 25.000.000 streams op Spotify & Youtube denken wij van wel. Ook hangt er ondertussen al één gouden plaat voor hun versie van “Vamos A La Playa” aan de muur te shinen, dus op naar meer! Sla snel je slag want Hak op de Tak boeken doe je exclusief hier! Maar zo’n optreden hè, wat kun je dan verwachten? Ondanks dat je na het lezen van het bovenstaande misschien nu anders vermoed, is dit DJ DUO alles behalve houterig. Op muzikaal gebied wordt een optreden van Hak op de Tak ook wel omschreven als “de eclectische blender”. Sluit deze blender aan op krachtstroom en er ontstaat een smoothie van exclusieve edits, verschillende BPM’s en natuurlijk hun handelsmerk: oude juweeltjes in een nieuw jasje. Op eigen houtje Op eigen houtje zullen deze heren niet zo maar voor je deur staan maar als je ze uitnodigt zullen ze er zeker zijn. Ze hakken jouw feest in stukken om het vervolgens weer op te bouwen naar een ongekend hoogtepunt. Hak op de Tak ontving eerder al een invite van o.a. Tomorrowland, Defqon.1, LakeDance, Total Loss Festival, WiSH Outdoor, Decibel en als klapper op de hakbijl: Moose Bar XXL in een uitverkocht Sportpaleis in Antwerpen.

HAK OP DE TAK BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van HAK OP DE TAK? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 085 060 4995. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

HAK OP DE TAK BOEKEN BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek HAK OP DE TAK bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor HAK OP DE TAK nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken