Skip to content
Helene Fischer Tribute by Natasja boeken
Helene Fischer Tribute by Natasja boeken

Helene Fischer Tribute by Natasja

Tijdsduur optreden: 30 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

Helene Fischer Tribute by Natasja boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over Helene Fischer Tribute by Natasja al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Helene Fischer Tribute by Natasja goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 085 060 4995. Naast Helene Fischer Tribute by Natasja denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE HELENE FISCHER TRIBUTE BY NATASJA

Geniet ‘atemlos’ van een optreden van Helene Fischer met de Helene Fischer tribute door Natasja. In een set van een half uur brengt Natasja de beste hits van Duitslands Schlagerkönigin ten tehore; Atemlos, Mitten im Paradies, Lass mich dien Leben, Immer Wieder en vele andere meezingers. Helene Fischer tribute by Natasja beschikt over jarenlange podiumervaring. Met haar prachtige outfit en gouden stem, betreedt deze blondine de bühne en bespeelt met passie en overgave haar publiek. Haar performance is niet onopgemerkt gebleven; niet zelden kan zij de zaal pas verlaten nadat ze fans en schlagerliefhebbers heeft voorzien van een ‘heuse’ handtekening. Helene Fischer tribute by Natasja zoekt altijd contact met het publiek; ze zijn immers het fundament bij haar optredens. Zij zingt altijd 100% live en beschikt over een eigen geluidstechnicus. Naast haar ervaring als professioneel zangeres, heeft zij veel tijd en energie gestoken in zowel haar verschijning alsook het samenstellen van het repertoire, nummers die akelig dichtbij het origineel komen. En mocht je bang zijn dat er alléén maar Helene Fischer covers worden gebracht; maak je geen zorgen. Op wens kunnen de hits van Helene aangevuld worden met andere bekende Duitse meezingers; van Tausendmal Belogen tot het Kufsteinlied of Ein Festival der Liebe.

HELENE FISCHER TRIBUTE BY NATASJA BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van HELENE FISCHER TRIBUTE BY NATASJA? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 085 060 4995. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

HELENE FISCHER TRIBUTE BY NATASJA BOEKEN BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek HELENE FISCHER TRIBUTE BY NATASJA bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor HELENE FISCHER TRIBUTE BY NATASJA nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken