Skip to content
Het Feestteam boeken
Het Feestteam boeken

Het Feestteam

Tijdsduur optreden: 30 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

Het Feestteam boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over Het Feestteam al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Het Feestteam goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 0416-855825. Naast Het Feestteam denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE HET FEESTTEAM

Het Feestteam wordt gevormd door Stan en Frank. Sinds 1999 weet het Feestteam met meer dan 75 feestknallers keer op keer van elke evenement een feest te maken. De award “de beste feestact van Nederland” die al meerdere jaren aan hen is uitgereikt, bewijst dat de slogan “Een feest is pas een feest als het Feestteam is geweest” wordt waargemaakt. Het olijke duo Het Feestteam boeken kun je bij 995 doen! Het Feestteam weet met hun feestmuziek het publiek te raken; glimlachen verschijnen op ieders gezicht, de handen gaan in de lucht en in de aanstekelijke feeststemming gaat iedereen mee.

HET FEESTTEAM BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van HET FEESTTEAM? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 0416-855825. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

HET FEESTTEAM BOEKEN BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek HET FEESTTEAM bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor HET FEESTTEAM nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken