Skip to content
it all started in the nineties
it all started in the nineties

It all started in the nineties

Tijdsduur optreden: 60 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

It All Started In The Nineties? Hieronder hebben wij alle informatie over It All Started In The Nineties al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of It All Started In The Nineties goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 085 060 4995. Naast It All Started In The Nineties denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE IT ALL STARTED IN THE NINETIES

It All Started In The Nineties is je op het lijf geschreven als je fan bent van de jaren ’90! Ken jij ze nog? De rages, de videoclips, de tv-series en de muziek? De act “It All Started In The Nineties” neemt je mee terug in de tijd naar het decennium van de Gabbers, de Flippo’s en Super Mario. Het is een feest van herkenning met de gaafste muziek uit de jaren ’90, van eurodance tot house/dance classics en hip-hop tot happy hardcore… Alle energieke dansvloerklassiekers komen met het It All Started In The Nineties concept voorbij! Herinneringen, Feest, Energie… It All Started In The Nineties!

IT ALL STARTED IN THE NINETIES BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van IT ALL STARTED IN THE NINETIES? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 085 060 4995. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

IT ALL STARTED IN THE NINETIES BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek IT ALL STARTED IN THE NINETIES bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor IT ALL STARTED IN THE NINETIES nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken