Skip to content
Persfoto Jeroen van der Boom
Persfoto Jeroen van der Boom

Jeroen van der Boom

Tijdsduur optreden: 30 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

Jeroen van der Boom? Hieronder hebben wij alle informatie over Jeroen van der Boom al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Jeroen van der Boom goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 085 060 4995. Naast Jeroen van der Boom denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE JEROEN VAN DER BOOM

Niemand kon de afgelopen tien jaar om Jeroen van der Boom (1972) heen. Hoewel hij altijd bekend heeft gestaan als een groot talent en zijn hand niet omdraaide voor presentatieklussen, imitaties of optredens als allround entertainer, vallen met het verschijnen van zijn hit ‘Jij Bent Zo’ in 2007 alle puzzelstukjes op de juiste plaats. De mega-hit staat wekenlang op één en blijft in de hoogste regionen staan, als ook zijn volgende single Eén Wereld de top bereikt. Met zijn platina status bekroonde album ‘Jij Bent Zo’ kan niemand meer om Jeroen van der Boom heen en zet Jeroen zichzelf definitief op de kaart. Je kunt Jeroen van der Boom boeken bij 995 entertainment.

JEROEN VAN DER BOOM PRIJS

Benieuwd naar de prijs om JEROEN VAN DER BOOM te boeken? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 085 060 4995. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

BOEK JEROEN VAN DER BOOM BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek JEROEN VAN DER BOOM bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor JEROEN VAN DER BOOM nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken