Skip to content
Persfoto Joel Borelli 1
Persfoto Joel Borelli 1

Joel Borelli

Tijdsduur optreden: 30 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

Joel Borelli? Hieronder hebben wij alle informatie over Joel Borelli al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Joel Borelli goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 0416-855825. Naast Joel Borelli denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE JOEL BORELLI

Joel Borelli werd geboren op 22 juni 1980 in Eindhoven. Zijn vader en moeder zijn bijzonder muzikaal. De oude piano van opa staat midden in de woonkamer en iedere dag wordt er even op gespeeld. Joel Borelli staat als klein ventje te dansen in zijn box. Muziek is er met de paplepel ingegoten. Het duurt niet lang voordat kleine Joel achter de piano plaats neemt. Mama leert hem de eerste akkoorden en binnen no time leert hij zichzelf het spelen aan. Joel ontdekt zijn muzikaal talent. Joel Borelli boeken? Neem dan snel contact met ons op. Als jongen van 12 krijgt hij pianoles maar al gauw is het duidelijk dat Joel vanuit zijn hart speelt. Noten spelen lukt hem niet, tot de dag van vandaag leest Joel nog steeds geen noot.

JOEL BORELLI PRIJS

Benieuwd naar de prijs om JOEL BORELLI te boeken? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 0416-855825. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

BOEK JOEL BORELLI BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek JOEL BORELLI bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor JOEL BORELLI nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken