Skip to content
John Silvester boeken
John Silvester boeken

John Silvester

Tijdsduur optreden: 300 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

John Silvester boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over John Silvester al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of John Silvester goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 085 060 4995. Naast John Silvester denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE JOHN SILVESTER

John Silvester van Schoonhoven is een geboren entertainer. Op de basisschool stond hij al in komische hoofdrollen op het podium en vanaf zijn 12e op diverse professionele podia, na een vuurdoop bij een grootse musical in Apeldoorns Orpheus en als zanger vanaf zijn 16e actief in diverse bands en musicals. Onder andere als leadzanger van de meest verrassende band van het Oeral festival in 1991, diverse grote popfestivals in Europa, en diverse theaters, zalen en kroegen. Overal stond John met zijn band en later als DJ-zanger. Of het nu de huidige Top40 of André Hazes is, Neil Diamond, ABBA, Queen, Snollebollekes, Carnaval, Skihut of gezellige kroegen meezingers, na bijna 4 decennia muziek maken kent hij alle genres, voor elk feest. Geen idee wat uw gasten willen horen? Jong of oud, geen probleem! John maakt het voor iedereen een feest om nooit te vergeten.

JOHN SILVESTER BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van JOHN SILVESTER? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 085 060 4995. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

JOHN SILVESTER BOEKEN BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek JOHN SILVESTER bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor JOHN SILVESTER nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken