Skip to content
Jurgen-Jonkers-zingt-Frans-Bauer
Jurgen-Jonkers-zingt-Frans-Bauer

Jurgen Jonkers zingt Frans Bauer

Tijdsduur optreden: 30 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

Jurgen Jonkers zingt Frans Bauer? Hieronder hebben wij alle informatie over Jurgen Jonkers zingt Frans Bauer al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Jurgen Jonkers zingt Frans Bauer goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 0416-855825. Naast Jurgen Jonkers zingt Frans Bauer denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE JURGEN JONKERS ZINGT FRANS BAUER

Jurgen Jonkers zingt Frans Bauer is dé act voor uw evenement of feest, het wordt gegarandeerd een succes! U zingt ze allemaal mee: Heb je even voor mij, Als Sterren aan de hemel staan, ’n Ons geluk, Hart van chocolade, Mijn hart gaat zo tekeer en Frans zijn laatste knaller: De Koning van het feest. Als u uw ogen sluit, dan is het net alsof Frans zelf aan het zingen is en doet u uw ogen weer open dan ziet u Jurgen met de ‘looks’ van Frans. Met veel passie voor de muziek van Frans Bauer treedt Jurgen op. En voor wie de echte Frans te hoog gegrepen is, is Jurgen het beste alternatief. Sinds 2004 heeft Jurgen al heel wat optredens gedaan. Van kleine tot grote feesten, bedrijfsfeesten en intieme afscheidsvieringen. Hij was ook te zien bij diverse televisieprogramma’s en shows op NPO, SBS6 en RTL4. Ook zie je Jurgen regelmatig in de schriftelijke media verschijnen, zoals in Nieuwe Revu, Panorama en Libelle. Jurgen is entertainer, hij speelt met het publiek, brengt vrolijkheid en sfeer. Naast liedjes van Frans Bauer zingt hij andere Nederlandstalige hits en heeft hij een Engelstalig repertoire. Hij maakt het optreden graag voor u op maat. Hij zingt graag voor mensen bij instellingen, zorggroepen en in woonzorgcentra. Als hij daar optreedt gebeuren er mooie dingen. Hij maakt contact met de mensen, waardoor er menig traantje van geluk en ontroering vloeit. Op bedrijfsfeesten en -gelegenheden is Jurgen in zijn element. Hij kan bijdragen in teambuilding waarin hij dingen aanvoelt en mensen betrekt en confronteert, op een leuke manier. Ook hij is helemaal op zijn plek als klapper van de avond op een bedrijfsfeest. Hij maakt er een feest van, hij brengt de gasten in beweging. Sinds een paar jaar brengt Jurgen ook eigen liedjes uit. Nederlandstalig, geschreven door of voor Jurgen. Na ‘Wil je met me trouwen’, ‘Ik leef’, ‘Dit is het’ en ‘Ik weet dat jij het weet’ heeft hij onlangs in 2021 ‘Wat kan het jou toch schelen’ uitgebracht.

JURGEN JONKERS ZINGT FRANS BAUER BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van JURGEN JONKERS ZINGT FRANS BAUER? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 0416-855825. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

JURGEN JONKERS ZINGT FRANS BAUER BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek JURGEN JONKERS ZINGT FRANS BAUER bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor JURGEN JONKERS ZINGT FRANS BAUER nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken