Skip to content
K-Liber
K-Liber

K-Liber

Tijdsduur optreden: 30 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

K-Liber boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over K-Liber al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of K-Liber goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 0416-855825. Naast K-Liber denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE K-LIBER

Mist jouw evenement net dat randje energie? Ga dan maar alvast draaien met je heupen want K-Liber is in the building! De mannen met Antilliaanse roots weten namelijk wel hoe ze een feestje aan de gang krijgen & houden… Met eigen hits, uiteraard LIVE gezongen, zoals “Magnifico”, “Billeshake”, “Dansen” & natuurlijk “VIBEN” krijgen ze nog steeds wekelijks elke club, kroeg, feesttent of festival aan het dansen! Eén ding kunnen we garanderen: de show is nooit saai! Ga snel verder om K-LIBER te boeken. De dames gaan daarna schudden & schuren en de mannen zetten de hut op zijn kop! Wat je mag verwachten van K-LIBER? 30 minuten lang feest in je tent met de grootste hits van K-LIBER, live gezongen! Naast de hits staat ook de interactie met het publiek centraal. Wij beloven dat het publiek meer moe is na een optreden van K-LIBER, dan na een bezoekje aan Basic Fit. Wanneer is jouw feest aan de beurt?

K-LIBER BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van K-LIBER? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 0416-855825. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

K-LIBER BOEKEN BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek K-LIBER bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor K-LIBER nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken