Skip to content
K-Liber The Originals boeken
K-Liber The Originals boeken

K-Liber The Originals

Tijdsduur optreden: 30 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

K-Liber The Originals boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over K-Liber The Originals al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of K-Liber The Originals goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 085 060 4995. Naast K-Liber The Originals denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE K-LIBER THE ORIGINALS

Mist jouw evenement net dat randje energie? Ga dan maar alvast draaien met je heupen want K-LIBER is in the building! De mannen met Antilliaanse roots weten namelijk wel hoe ze een feestje aan de gang krijgen & houden… Met eigen hits, uiteraard LIVE gezongen, zoals “Magnifico”, “Billeshake”, “Dansen” & natuurlijk “VIBEN” krijgen ze nog steeds wekelijks elke club, kroeg, feesttent of festival aan het dansen! Ze laten alle dames schudden en de mannen zetten ook zeker heel de hut op z’n kop! Verwacht dus 30 minuten lang feest in de tent met de grootste hits van K-LIBER tijdens een zeer interactieve show waar het publiek centraal staat. Wij beloven dat het publiek meer moe is na een optreden van K-LIBER, dan na een bezoekje aan Basic-Fit. Wanneer is jouw feest aan de beurt?

K-LIBER THE ORIGINALS BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van K-LIBER THE ORIGINALS? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 085 060 4995. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

K-LIBER THE ORIGINALS BOEKEN BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek K-LIBER THE ORIGINALS bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor K-LIBER THE ORIGINALS nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken