Skip to content
Karin Bloemen
Karin Bloemen

Karin Bloemen

Tijdsduur optreden: 30 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

Karin Bloemen boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over Karin Bloemen al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Karin Bloemen goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 0416-855825. Naast Karin Bloemen denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE KARIN BLOEMEN

Karin Bloemen is een zangeres en cabaretière die met haar opvallende verschijning, haar prachtige liedjes, bruisende optredens en theatershows al sinds 1983 de aandacht op zich weet te vestigen. Of het nu gaat om een theatershow of een concert, met haar fabuleuze stem en expressieve mimiek bespeelt zij elke zaal. Soms is zij uitbundig en extrovert, dan weer ingetogen en gevoelig. Een optreden van Karin Bloemen is een unieke ervaring. In de loop van haar carrière wint Karin een Gouden Harp, een Edison en de Annie M.G Schmidtprijs. Daarbij wordt Karin in 2011 benoemd tot Officier in de orde van Oranje-Nassau. Karin Bloemen op jouw feest Karin Bloemen is naast haar voorstellingen in het theater ook beschikbaar voor optredens op besloten evenementen. La Bloemen is een grande diva die echt álles kan op het podium. Ze is gekleed in de mooiste creaties en staat garant voor een spetterend maar vooral origineel optreden. De vrolijke en enthousiaste Karin past haar optreden aan naar de gelegenheid. Vaak is zij een Dancing Diva, met opzwepende en dansbare muziek, een andere keer is zij een Chique Theater Diva. Een optreden van Karin is altijd persoonlijk; zij past ieder optreden aan naar de specifieke gelegenheid. Op speciaal verzoek schrijft Karin zelfs een uniek lied voor de specifieke gelegenheid of een persoonlijke gebeurtenis. Desgewenst treedt Karin op met haar voltallige “Bloemen-band” voor een avondvullend programma of met Cor Bakker aan de vleugel. Heeft u een verzoeknummer? Laat het haar vooral weten!

KARIN BLOEMEN BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van Karin Bloemen? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 0416-855825. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

KARIN BLOEMEN BOEKEN BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek Karin Bloemen bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor Karin Bloemen nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken