Skip to content
Kraatsie boeken
Kraatsie boeken

Kraatsie

Tijdsduur optreden: 30 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

Kraatsie boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over Kraatsie al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Kraatsie goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 085 060 4995. Naast Kraatsie denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE KRAATSIE

Een optreden van Kraatsie is leuk voor de hele familie! Het is een interactieve show met vrolijke liedjes, dansjes en spelletjes die zich vooral richt op de leeftijd 4 tot 10 jaar. Omdat kinderen zelf ook mee kunnen doen vanaf hun stoel of plaats in het publiek en er ook diverse kids op het podium worden gevraagd om mee te doen, zullen zij zich zeker vermaken en heel actief bezig zijn. Ook de pappa’s en mamma’s zullen niet stil kunnen zitten! Zanger Kraatsie heeft al ruim 10 jaar ervaring en heeft op vele grote podia opgetreden zoals in Ahoy, Ziggodome en GelreDome. Ook vele campings, braderieën en festivals hebben ze zijn shows al enthousiast ontvangen! Kraatsie zingt de bekendste en leukste kinderliedjes ‘live’ op het podium dus het is een feest der herkenning. Alle liedjes zijn in een nieuw en modern jasje gestoken met een dikke beat dus totaal van deze tijd en dus uitermate geschikt voor de kids van nu! Kraatsie neemt ook diverse attributen mee om de show op te leuken zoals confetti en vlaggetjes! Enkele voorbeelden van liedjes die voorbij komen zijn: Hoofd, Schouders, Knie en Teen, Hoky Poky, Pinquindans, Snollebollekes Medley, Ruitenwisser en Het Vliegerlied

KRAATSIE BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van KRAATSIE? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 085 060 4995. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

KRAATSIE BOEKEN BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek KRAATSIE bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor KRAATSIE nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken