Skip to content
La Fuente boeken
La Fuente boeken

La Fuente

Tijdsduur optreden: 60 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

La Fuente boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over La Fuente al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of La Fuente goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 0416-855825. Naast La Fuente denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE LA FUENTE

La Fuente, geboren en getogen in Nederland, leerde al op jonge leeftijd over elektronische muziek. Na tientallen nationale optredens begon hij ook in andere landen te toeren. Nu, na meer dan 15 jaar op nationale en internationale podia te hebben opgetreden, kweekt La Fuente een zeer gepassioneerde aanhang en zijn lijst met optredens strekt zich uit over bijna de hele planeet. Wil je de hit-sensatie van 'I want You' La Fuente inhuren of boeken voor jouw event? Bel ons snel!

LA FUENTE BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van LA FUENTE? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 0416-855825. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

LA FUENTE BOEKEN BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek LA FUENTE bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor LA FUENTE nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken