Skip to content
Lamme Frans boeken
Lamme Frans boeken

Lamme Frans

Tijdsduur optreden: 30 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

Lamme Frans boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over Lamme Frans al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Lamme Frans goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 085 060 4995. Naast Lamme Frans denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE LAMME FRANS

Wie Lamme Frans zegt, zegt: 'Féést!' Deze vrolijke Brabander tovert elke feestlocatie binnen 20 minuten om tot een carnaval-polonaise-confettiparadijs. Garantie voor één grote feestmassa, om Lamme Frans te boeken ben je hier juist. Zijn hits 'Alles In Een', 'Wakker Met Een Biertje', 'Zo Dronken' en de carnavalskraker van 2020 'Handjes Handjes Bloemetjesgordijn' werden bij elkaar al meer dan 20.000.000 keer bekeken op YouTube, dus meezingen is gegarandeerd! Ook zijn online real-life-soap trekt veel bekijks, en bewapend met zijn eigen YouTube-cameraploeg is Frans bij aankomst al een bezienswaardigheid; iedereen kent Frans en Frans kent iedereen! Van feestcafé tot zomerfestival, met Lamme Frans is het Altijd Carnaval!

LAMME FRANS BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van LAMME FRANS? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 085 060 4995. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

LAMME FRANS BOEKEN BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek LAMME FRANS bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor LAMME FRANS nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken