Skip to content
Lassa boeken
Lassa boeken

La$$a

Tijdsduur optreden: 60 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

LA$$A boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over LA$$a al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of LA$$A goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 085 060 4995. Naast LA$$A denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE LA$$A

Klaar om LA$$A te boeken? Top, want je maakt een geweldige keuze! LA$$A (DJ/Producer) brak begin 2019 door met de clubhit ‘Hans Betaalt De Schade’ waarmee hij een gouden plaat haalde. Binnen no time werkte Yves Lassally aka LA$$A met de top van de Nederlandse artiesten. Samen met Rolf Sanchez maakte hij de Top 40 nummer 1 hit “Mas Mas Mas” waar Nederland in 2020 niet meer omheen kon en hij net een gouden plaat voor heeft ontvangen. Daarnaast werkte hij ook met artiesten als Tabitha, Jayh & Lil Kleine waar hij ruim 9 gouden platen voor ontving. In oktober 2020 dropte hij zijn debuut album “KA$$A” wat inmiddels bijna 40 miljoen keer gestreamd is en dus staat de gouden plaat voor zijn debuutalbum om de hoek. 2021 wordt het jaar van LA$$A. Stay tuned!

LA$$A BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van LA$$A? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 085 060 4995. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

LA$$A BOEKEN BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek LA$$A bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor LA$$A nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken