Skip to content
Lil Kleine boeken
Lil Kleine boeken

Lil Kleine

Tijdsduur optreden: 30 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

Lil Kleine boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over Lil Kleine al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Lil Kleine goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 085 060 4995. Naast Lil Kleine denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE LIL KLEINE

Met Drank & Drugs (ft. Ronnie Flex) vergaart Lil Kleine (Jorik Scholten) in 2015 landelijke bekendheid. Al snel volgt zijn eerste album, op 12 februari 2016 ziet WOP namelijk het levenslicht. Binnen slechts 24 uur staat het album op nummer #1 in de iTunes Charts. In de eerste drie dagen daarna verbreekt het album landelijke records van onder andere Justin Bieber en Marco Borsato. Op 19 februari schrijft Lil Kleine geschiedenis doordat alle elf (!) de tracks van WOP in de Top 35 staan van de Single Top 100. Daarnaast komt het album direct binnen op nummer #1 binnen in de Album Top 100.  Het boeken Lil Kleine kan trouwens via de contactpagina. Nadat ook het tweede album Alleen en de gelijknamige tour (binnen 24 uur uitverkocht!) een succes worden, sleept Scholten in november 2017 de European Music Award (EMA) voor Best Worldwide Act in de wacht. In maart 2020 kwam zijn single Jongen van de straat uit. Niet veel later volgde zijn gelijknamige album. Met het album brak de rapper een record, nog nooit eerder werd een album in Nederland binnen 24 uur zo vaak gestreamd op Spotify.

LIL KLEINE BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van LIL KLEINE? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 085 060 4995. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

LIL KLEINE BOEKEN BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek LIL KLEINE bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor LIL KLEINE nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken