Skip to content
Marc Floor boeken
Marc Floor boeken

Marc Floor

Tijdsduur optreden: 30 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

Marc Floor boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over Marc Floor al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Marc Floor goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 0416-855825. Naast Marc Floor denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE MARC FLOOR

Marc Floor is nog maar 16 jaar oud! Hij heeft een grote passie voor muziek. Voeg daar zijn gigantische portie talent aan toe en je hebt een ster in de dop te pakken. In 2021 deed Marc Floor mee aan The Voice Kids en tijdens de Blind Auditions draaiden alle vier de stoelen. Marc koos voor Snelle als coach en ontwikkelde zich binnen het The Voice circuit in rap tempo. Het resulteerde in een plek in de finale! Ervaring bouwen Na het avontuur bij The Voice nam Marc Floor verschillende covers op die hij uitbracht via Spotify en YouTube. Het opnemen smaakte naar meer en dus begon Marc uiteindelijk ook met het schrijven van zijn eigen nummers. In de afgelopen jaren heeft Marc aardig wat podiumervaring opgedaan. Zo trad hij in 2022 voor maar liefst 15.000 bezoekers op tijdens de EO Jongerendag in Ahoy Rotterdam. Een groot hart Naast het maken van muziek vindt Marc Floor het ook belangrijk om zichzelf in te zetten voor maatschappelijke belangen. Samen met zijn zusje, Lize Marie, startte hij het project Just A Million waarmee zij verschillende goede doelen helpen. Speciaal hiervoor schreven zij het nummer ‘Een Plek Voor Jou En Mij’ waarbij een videoclip werd geschoten op het eiland Lesbos. Daar zagen ze met eigen ogen hoe vluchtelingen en vooral ook de kinderen daar leven. Met hun muziek willen ze deze kind-vluchtelingen helpen. Herman Brood Academie In de toekomst wil Marc Floor serieus werk maken van zijn talent. Zijn middelbare schoolperiode is afgerond en in 2022 startte hij aan de Herman Brood Academie, waar hij zich volledig kan focussen op muziek. In 2022 bracht Marc ook veel tijd in de studio door, waar hij onder andere samen met zijn The Voice coach Snelle muziek maakte. Slechts het begin De singles ‘Hé Meester’ en ‘Zeventien’ zijn de eerste resultaten van de samenwerking met Snelle. Deze platen zijn slechts het begin, want er ligt nog veel meer moois op stapel! Marc kan niet wachten om dit alles met zijn fans te delen.

MARC FLOOR BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van MARC FLOOR? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 0416-855825. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

MARC FLOOR BOEKEN BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek MARC FLOOR bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor MARC FLOOR nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken