Skip to content
Marco Kraats boeken
Marco Kraats boeken

Marco Kraats

Tijdsduur optreden: 30 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

Marco Kraats boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over Marco Kraats al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Marco Kraats goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 0416-855825. Naast Marco Kraats denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE MARCO KRAATS

Partyzanger Marco Kraats treedt al 12,5 jaar op en maakt overal een superfeest! Zo stond hij in zijn altijd blauwe pak al op Indian Summer, Dutch Valley, Snollebollekes in Concert in de Gelredome, Sneekweek, Nijmeegse Vierdaagse, Go Après Ski en diverse Oktoberfesten. Begonnen in zaken als de Après Skihut, Jantjes Verjaardag en Café Costa waar hij zijn ervaring op deed. Ook treedt hij veel op in het buitenland (Skihut Salou, Cartoons & Tropics Lloret de Mar, Discotheek Veronica op Mallorca, Heineken Café op Gran Canaria, Gerry’s Inn, Cin Cin, Karat en EIsbar in Oostenrijk, Café Bloopers, Celebration en Albufissa in Portugal enz). Ook gaf hij al een uitverkocht concert in Studio A12 in Bunnik en host hij het Winterlake Festival in Alphen aan den Rijn. Door al meer dan 25 singles te hebben uitgebracht is hij ook geen onbekende meer in het uitgaanscircuit: “Mag ik dan bij jou?”, “Ruitenwisser”, “Melken doe je zo” en Links, rechts, voor, Achteren” (ook met Coole Piet Diego) en de Grasmaaier (met Barry Badpak) draaien de meeste Feest DJ’s standaard in hun set. In 2021 werd zijn nieuwe versie van “Vier Zomers Lang” met Dirk Meeldijk een grote hit en maakte hij met collega Tim Schalkx een Oktoberfest Medley. Marco is al meerdere malen uitgeroepen tot beste feestartiest van Nederland. (Partyawards). Een optreden van Marco Kraats betekent een dik half uur feestlawine! Vanaf het moment dat hij het podium bestormt, zullen de bekende hits en zijn eigen liedjes de revue passeren. Dit natuurlijk met de nodige confetti, vlaggetjes, LED sticks en andere give-aways die Marco standaard bij ieder optreden weggeeft!

MARCO KRAATS BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van MARCO KRAATS? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 0416-855825. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

MARCO KRAATS BOEKEN BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek MARCO KRAATS bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor MARCO KRAATS nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken