Skip to content
Mart Hoogkamer boeken
Mart Hoogkamer boeken

Mart Hoogkamer

Tijdsduur optreden: 60 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

Mart Hoogkamer boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over Mart Hoogkamer al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Mart Hoogkamer goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 085 060 4995. Naast Mart Hoogkamer denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE MART HOOGKAMER

Mart Hoogkamer kan ondertussen natuurlijk veel meer dan zijn hit Ik ga zwemmen. Met zijn brede glimlach weet hij wat entertainen is en windt hij het publiek moeiteloos om zijn vinger. En ondanks zijn jonge leeftijd, weet hij het stemgeluid en de emotie, feilloos over te brengen wat vooral het oudere publiek, zo nu en dan, tot menig traan kan roeren. Behalve de nummers van deze volkshelden zingt Mart een zeer breed repertoire. En heeft hij een groot bereik bij publiek voor alle leeftijden. Topzanger Mart Hoogkamer boeken is zeker bij ons mogelijk. Zingen zit hem in het bloed. Mart Hoogkamer senior deed in zijn jonge jaren ook mee aan een talentenjacht en bracht daarna een cover uit van de hit Wij Blijven Vrienden. Geïnspireerd door zijn muzikale vader, begon Mart al op zesjarige leeftijd met zingen op feesten en partijen. Op zijn tiende stond hij in het Gelredome, waar hij met Gordon en René Froger zong in de finale van Kinderen zingen met sterren. Dan al heeft Mart een voorkeur voor de levensliederen van Willy Alberti en André Hazes, volkshelden die hij ook daarna regelmatig zal eren met zijn repertoire.

MART HOOGKAMER BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van MART HOOGKAMER? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 085 060 4995. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

MART HOOGKAMER BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek MART HOOGKAMER bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor MART HOOGKAMER nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken