Skip to content
Martin B Boeken
Martin B Boeken

Martin B

Tijdsduur optreden: 60 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

Martin B boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over Martin B al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Martin B goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 085 060 4995. Naast Martin B denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE MARTIN B

It’s Martin B, baby! Deze bezige bij is flink aan de weg aan het timmeren in de hedendaagse DJ-scene. Met een bootlading aan hitjes van toen, meezingers van nu én knallers van de bovenste plank staat dit boefje dan ook bij veel dames bovenaan de bucketlist. Je favoriete schoonzoon is hier, klik snel verder om Martin B te boeken. Met beats, bier en een gezonde portie Brabantse gezelligheid tovert deze man elk evenement om naar een uur lang feest. Vrouwvriendelijk is hij zeker, maar ook de heren komen niets te kort, dus mannen: geniet en kijk je ogen uit! Onder andere Paaspop, WiSH Outdoor, Lakedance en SMÈRRIG Zomerweekender zeiden al (J)A tegen Martin B. Dus, waar wacht je op? Haal ‘m naar je toe. Nu!

MARTIN B BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van MARTIN B? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 085 060 4995. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

MARTIN B BOEKEN BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek MARTIN B bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor MARTIN B nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken