Skip to content
Matt Ardeo boeken
Matt Ardeo boeken

Matt Ardeo

Tijdsduur optreden: 60 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

Matt Ardeo? Hieronder hebben wij alle informatie over Matt Ardeo al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Matt Ardeo goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 085 060 4995. Naast Matt Ardeo denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE MATT ARDEO

Tegenwoordig zwemmen er zo veel vissen in de vijver, dat het vinden van een goede DJ act niet altijd even gemakkelijk is. Of ja, tot nu toe dan. Maak kennis met “Matt (de Reiger) Ardeo” die de vijver eens flink komt opschudden. Want deze reiger mag er van een afstandje dan wel aandoenlijk uitzien, hij kan de orde in de vijver wel flink verstoren! Onopvallend komt hij binnen op je feest, maar niemand vergeet na de show dat Matt Ardeo is geweest. Hij vliegt mee met de muzikale wind van het moment, maar is niet bang om een keer uit te wijken. Matt Ardeo z’n motto is dan ook: Expect the Unexpected! Je kunt Matt Ardeo gemakkelijk boeken via onze site. Matt Ardeo is een DJ & MC in één en is een echte crowdpleaser, die zijn energie en enthousiasme altijd perfect over weet te brengen op het publiek. Verwacht een uur vol muzikale verrassingen, met een mix van urban, house en natuurlijk mag er hard meegezongen worden met de beste hitjes. Matt Ardeo maakt de dansvloeren door heel Nederland onveilig. Matt Ardeo kun je al gezien hebben op onder andere Sunrise Festival, Dream Village Festival, Desperados Road Show Festival, Just Dance Outdoor en Bevrijdingsfestival Noord-Brabant. Daar mag hij in de winter van 2022/2023 een aantal toffe shows aan toevoegen want Matt Ardeo gaat mee op tour met de hit sensatie LA$$A & Turfy Gang. Klaar om deze reiger jouw feestje te laten verstoren?

MATT ARDEO PRIJS

Benieuwd naar de prijs om MATT ARDEO te boeken? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 085 060 4995. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

MATT ARDEO BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek MATT ARDEO bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor MATT ARDEO nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken