Skip to content
Michael Amani - 1
Michael Amani - 1

Michael Amani

Tijdsduur optreden: 60 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

Michael Amani? Hieronder hebben wij alle informatie over Michael Amani al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Michael Amani goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 085 060 4995. Naast Michael Amani denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE MICHEAL AMANI

De Belgische DJ Michael Amani is niet te stoppen! In 2022 heeft hij flink doorgepakt met een overvolle Festival agenda in België. Na zijn successen in zijn geboorteland, verspreidt de olievlek zich nu ook uit naar Nederland. Mede door zijn vele video’s op TIKTOK, waarin hij viral gaat met unieke (techno) memes en bootlegs, staat Michael Amani aan de rand van zijn doorbraak in Nederland. Wanneer Michael Amani met zijn debuut single ‘Feels Like I Do’ (1,8 miljoen spotify streams) kwam in 2018, was hij daarmee de eerste Belg die mocht releasen op het label van Martin Garrix. Niet veel later stond Amani als voorprogramma van Martin Garrix op Ushuaïa (Ibiza) en volgde meerdere releases op het label en highlight shows op Tomorrowland, Balaton Sound en Shalvata (Tel Aviv). Sindsdien zagen we nog een heleboel A-list releases van Michael, die samen miljoenen streams genereerden en support kregen van de grootste namen in de scene zoals Martin Garrix, Dimitri Vegas & Like Mike, Hardwell, Lost Frequencies, Sam Feldt en meer. Na 2020 bewees Michael Amani nog maar eens wat voor creatieve en innovatieve artiest hij is. Het uniek combineren van content met zijn shows en meme techno zorgde voor vele virals en 50 miljoen+ views op TikTok. Of dat nog niet genoeg was kreeg hij ook groot succes op YouTube met zijn Partyvlogs en ‘Among Us’ series .Met zijn dynamische DJ stijl is Michael Amani de perfecte fit voor de beste clubs en festivals over heel België, Nederland en daarbuiten. Helemaal opgeladen, vol enthousiasme en met een rugzak gevuld met nieuwe muziek is Michael Amani klaar om 2023 over te nemen

MICHEAL AMANI BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van MICHEAL AMANI? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 085 060 4995. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

MICHEAL AMANI BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek MICHEAL AMANI bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor MICHEAL AMANI nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken