Skip to content
Persfoto - Nelis Leeman
Persfoto - Nelis Leeman

Nelis Leeman

Tijdsduur optreden: 30 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

Neelis Leeman boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over Neelis Leeman al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Neelis Leeman goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 085 060 4995. Naast Neelis Leeman denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE NELIS LEEMAN

Wie Denk Jij Wel Wie Ik Ben... Zo is het in een klap allemaal begonnen voor de DJ die tijdens zijn 10 jarig jubileum voor zijn vrienden, familie en fans als verrassing uit de hoek wilde komen met zijn eerste echte solo single. Het blijkt een schot in de roos en de populariteit van Wie Denk Jij Wel Wie Ik Ben (Hou Van Mij) breidde zich als een olievlek uit over Nederland: je kon geen kroeg in Nederland binnenkomen of je hoorde Nelis met Wie Denk Je Wel Wie Ik Ben voorbij komen. Ook zijn tweede single deed het erg goed in cafe's en feestzalen. 'Ik Hou Van Jou' is een zomers en herkenbaar lied wat je direct mee kan zingen. We kunnen zeggen dat het naar meer smaakt voor Nelis die zich nu volledig stort op een zangcarrière waar natuurlijk zijn ervaring die hij heeft opgebouwd als DJ een enorme kracht is. In het verleden werkte Nelis al samen met Arjon Oostrom (Schudden), Marco Kanters en zijn remix voor Wesley Klein (Er Is Niemand Zoals Jij) viel in de prijzen. Met zijn single releases als Ik Kom Voor Niet Meer Thuis Vannacht, Dans Met Mij en Leugenaar laat hij voluit van zich horen. Na 'Wie Denk Jij Wel Wie Ik Ben' brengt Nelis hits uit als: 'Ik Heb Jouw Niet Nodig Schat', 'Ik Kom Niet Meer Thuis Vannacht', 'Ik Heb Jou Niet Nodig', 'Leugenaar', 'Jij Was M'n Beste Vriend' en Ik Was Nooit Bezig Met Het Woordje Liefde. Na de single ‘Kus Me Eén Keer, Kus Me Twee Keer’ te hebben uitgebracht vond Nelis het weer tijd worden voor iets nieuws. Dit keer heeft Nelis samen met Jeffrey Heesen en producer Waylon van der Heijden een swingende meezinger gemaakt met de titel ‘We Dansen In ’t Rond’. Nelis heeft er ook dit keer weer voor gekozen om solo-instrumenten geluiden te gebruiken in de song, omdat dit tijdens zijn optredens altijd goed wordt opgepakt door zijn publiek.

NEELIS LEEMAN BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van NEELIS LEEMAN? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 085 060 4995. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

NEELIS LEEMAN BOEKEN BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek NEELIS LEEMAN bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor NEELIS LEEMAN nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken