Skip to content
Niet te Vermeijde boeken
Niet te Vermeijde boeken

Niet te Vermeijde

Tijdsduur optreden: 240 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

Niet te Vermeijde boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over Niet te Vermeijde al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Niet te Vermeijde goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 0416-855825. Naast Niet te Vermeijde denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE NIET TE VERMEIJDE

Nino van der Meijde wilde altijd al DJ worden en is van kleins af aan bezig met muziek. Nino is de zoon van Melisa Shaufeli, de vrouw van Andy van der Meijde. Nino heeft de Pioneer DJ school gedaan, dus je hoeft hem niet uit te leggen hoe hij moet draaien en mixen. Sinds kort is hij ook zelf muziek aan het produceren. Samen met MC-zanger Rik Nijman heeft hij nu de DJ act Niet te verMeijde opgericht. Rik heeft al jaren ervaring als zanger en presentator. Samen zorgen ze er gegarandeerd voor dat ze de zaal op de kop krijgen. Ze draaien elk genre en kunnen hierdoor zowel jong als oud op de dansvloer krijgen en houden. Nino is ook bekend van de realityserie ‘Andy en Melisa’ op SBS6. Andy en Melisa ondersteunen de carrière van Nino uiteraard volop! Dus aan social media aandacht geen tekort. Ook zijn ze samen inmiddels een paar keer de studio ingedoken. Daarover binnenkort meer nieuws...

NIET TE VERMEIJDE BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van NIET TE VERMEIJDE? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 0416-855825. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

NIET TE VERMEIJDE BOEKEN BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek NIET TE VERMEIJDE bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor NIET TE VERMEIJDE nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken