Skip to content
Noise Cartel boeken
Noise Cartel boeken

Noise Cartel

Tijdsduur optreden: 60 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

Noise Cartel boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over Noise Cartel al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Noise Cartel goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 085 060 4995. Naast Noise Cartel denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE NOISE CARTEL

Noise Cartel, misdadig gezellig! Cartelvorming is verboden, maar dit cartel is uniek in zijn soort en geeft het begrip feest een eigenzinnige betekenis. Alles kan zolang het maar party is! Noise Cartel boeken doe je exclusief bij 995! Met hun unieke cross-over producties en remixen knallen ze niet alleen door clubs en festivals, ook in playlists en hitlijsten scoren ze goed. Ze brachten verschillende samenwerkingen en remixen uit met en voor o.a. The Partysquad, STUK, Jebroer & De Buren Van De Brandweer. In 2018 en 2023 stonden de tracks “Vliegen” en “Bier Mercy”, beide meerdere weken in de Spotify Viral Top 10. Ook hun jaarlijkse Carnaval EP’s gooien hoge ogen. Zo is “Hela Hola” met Dansado & De Feestmeester en “Banger Hart” met De Buren Van De Brandweer nog steeds op vrijwel elk festival of feesttent te horen. Naast al deze samenwerkingen gaan hun solo tracks ook hard! “Wappie” “Feeling Good” en “Henry” scoren met hun unieke sound maandelijks honderd duizenden streams. Vrouwvriendelijk tot liever een standje harder en alles er tussenin, Noise Cartel is het cartel waar elke feestganger zich thuis voelt!

NOISE CARTEL BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van NOISE CARTEL? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 085 060 4995. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

NOISE CARTEL BOEKEN BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek NOISE CARTEL bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor NOISE CARTEL nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken