Skip to content
Otto Lagerfett boeken
Otto Lagerfett boeken

Otto Lagerfett

Tijdsduur optreden: 30 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

Otto Lagerfett boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over Otto Lagerfett al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Otto Lagerfett goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 0416-855825. Naast Otto Lagerfett denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE OTTO LAGERFETT

Otto Lagerfett is een rasechte artiest in hart en nieren. Zijn eerste instrument dat hij speelde was een kleine Mundharmonika. Hier speelde de Schlagerkönig luid mee op muziek van Duitse artiesten en natuurlijk andere wereldartiesten. Door zijn fascinatie voor deze bekende artiesten kwam Otto al snel in aanraking met verschillende bands waarmee hij op mocht treden in de plaatselijke kroeg of kermis. Hierdoor werd Otto Lagerfett snel opgemerkt en werd binnen een aantal werken gescout door dé Klaus von Lippe Biesterfeld. Kort daarna ontvang Otto een mega contract van zijn von Bisterfeld Agency. Otto Lagerfett brengt Duitse schlager tot een next level. Al snel haalde Otto Latergett in 1996 zijn eerste hit. Het nummer ‘Wenn Die Sonne Scheint’ werd een grote hit. Daarna volgden nog vele hits, zoals het mooie ‘Für Dich Mama’ en vooral het nummer ‘Was sollen wir trinken 7 Tage lang’ werd door de Duitse jeugd plat gedraaid. Otto Lagerfett is dé artiest als je op zoek bent naar een hoop gezelligheid op jouw feest. Dit gaat veel verder dan alleen oktoberfeesten. De hits van onze Schlager König zoals: ‘Ein Festival der Liebe’, ‘Du’, ‘Fiesta Mexicana’, ‘Griechesche Wein’ ‘Und Marie Der Letze Tanz Ist Nur Für Dich’, zijn erg populair en zorgen dan ook voor de ultieme sfeer op jouw feest of evenement. Otto kan niet voor niets normaal meer over straat. Uiteraard wordt dit alles live gezongen!

OTTO LAGERFETT BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van OTTO LAGERFETT? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 0416-855825. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

OTTO LAGERFETT BOEKEN BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek OTTO LAGERFETT bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor OTTO LAGERFETT nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken