Skip to content
Outsiders boeken
Outsiders boeken

Outsiders

Tijdsduur optreden: 60 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

Outsiders boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over Outsiders al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Outsiders goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 085 060 4995. Naast Outsiders denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE OUTSIDERS

Outsiders staat bekend om zijn unieke en explosieve draaistijl die altijd een dosis adrenaline toevoegt aan zijn sets. Uiteraard kun je Outsiders boeken bij 995 entertainment. Outsiders is de artiestennaam van Cem Araci, een Nederlandse Hardcore dj. Samen met Murat Meijer is hij in 2008 gestart onder deze artiestennaam, maar in 2014 heeft Murat afscheid genomen van broederband de Outsiders. Deze DJ is een bekend gezicht op alle Europese feesthotspots en wordt gerespecteerd door de grootste namen in de scene. Met meer dan 200 boekingen per jaar is hij een veelgevraagde artiest voor festivals en clubfeesten.

OUTSIDERS BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van OUTSIDERS? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 085 060 4995. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

OUTSIDERS BOEKEN BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek OUTSIDERS bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor OUTSIDERS nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken