Skip to content
Papa Lauda boeken
Papa Lauda boeken

Papa Lauda

Tijdsduur optreden: 30 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

Papa Lauda? Hieronder hebben wij alle informatie over Papa Lauda al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Papa Lauda goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 085 060 4995. Naast Papa Lauda denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE PAPA LAUDA

Papa wie? Papa Lauda! Wie aan après-ski denkt, denkt aan Papa Lauda. Andersom denkt Papa Lauda ook maar een één ding: après-ski! Met Papa Lauda après-skien we het hele jaar door! Van januari tot oktober en van oktober tot december.. Van bierfeesten in de plaatselijke kroeg tot Megapark op de grootste festivals. Spring mee in die feestgondel en laat je omverblazen door een lawine van Tiroler hits, schnaps en worstenbroodjes. Een groot feest, of ja; après-ski party! Ben jij klaar om die bierlaarzen achterover te gooien na een heerlijke dag op de latten? Papa Lauda boeken doe je gemakkelijk bij 995! Al vanaf jonge leeftijd gaat het positief bergafwaarts met de man die wij kennen als Papa Lauda. Hij skiet vanaf zijn achtste, stond als klein mannetje al links vooraan in de après-skibar en heeft vervolgend de dansvloer ingeruild voor de DJ booth om iedereen gek te maken met zijn feestelijke muziekcreaties, Hoempa moves en slechte grappen. Gas erop! Met eigen hits, zoals Après Ski Op Mijn Manier en Hallo, maar ook ouderwetse kneuters, zoals Mama Lauda (nee, niet moeders van), weet Papa Lauda een show neer te zetten die elk festival, evenement en kroeg in vuur en vlam blaast. Hoe koud het ook mag zijn.. 110% knallen, van voor naar achter en van links naar rechts. Hiermee is een hoog mee-schreeuwgehalte en een goede dosis gezelligheid absoluut gegarandeerd! In de afgelopen periode heeft Papa Lauda onder andere al staan beuken op de winterse podia van Dutchweek op de Oostenrijkste pistes, Alpes les Deux en Winterpark. Ook in de zomer staat deze man te zweten in zijn skipak en heb je met hem kunnen proosten op bijvoorbeeld Lakedance, Decibel en Total Loss Festival. Tot snel, Hatsjikidee!

PAPA LAUDA BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van PAPA LAUDA? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 085 060 4995. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

PAPA LAUDA BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek PAPA LAUDA bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor PAPA LAUDA nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken