Skip to content
Persfoto PartyfrieX
Persfoto PartyfrieX

Partyfriex

Tijdsduur optreden: 30 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

Partyfriex boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over Partyfriex al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Partyfriex goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 085 060 4995. Naast Partyfriex denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE PARTYFRIEX

Tom Wilborts & Bart Coppens vormen sinds 2013 feestduo PartyfrieX. De uit Budel afkomstige Bart is sinds jaren een bekende verschijning in de plaatselijke carnavalswereld. Café eigenaar Tom pakt achter zijn bar regelmatig de microfoon. Op deze plaats komen ze op het idee om samen een carnavalsnummer uit te brengen. Hun debuutsingle Allemaal Voor Jou is direct een knaller en sindsdien zetten ze vele café's en feesttenten volledig op zijn kop. Nieuwe krakers volgen, zoals Elke Keer Hetzelfde, Deze Kroeg (Ya Ya Yippie), Meter Bier, 90's Medley, Turbonaise, Leef Voor ’T Weekend. Hun carnavalssingle van 2017, John (Met Zijn Accordeon), haalt de 2e plaats bij de Puur.NL Carnavalskraker. Voor hun single "Ik Moet Zuipen" zijn ze een samenwerking aangegaan met Schorre Chef. De plaat is in 2018 beloond met de Buma.NL Award Grootste Feesthit en is een onvervalste klassieker geworden. Niet alleen in Nederland, ook onze zuiderburen zijn fan van deze formatie. In 2019 maakten ze twee platen met Mental Theo & Zany: Naar De Klote en Vakantie! Al deze nummers zijn terug te vinden op hun debuutalbum: Partyfreak. Met de track 'Schele' met collega Arjon Oostrom samen weten ze een feestje te bouwen. Eind 2022 verscheen het nummer ‘Avonturen’ en gaat over de avonturen in de avonduren die het duo meemaakt. De plaat is uiterst vrolijk en zomers geworden. Daarbij komt dat je het nummer bij ’t tweede refrein luidkeels kunt meezingen. Kortom de mooiste avonturen in de avonduren…. de ultieme partykneiter van de PartyfrieX. Lekker los: PartyfrieX, Gassie en Adriaan besloten de verrassende samenwerking op te nemen: Wa Zeggie? Oléé

PARTY FRIEX BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van PARTY FRIEX? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 085 060 4995. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

PARTY FRIEX BOEKEN BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek PARTY FRIEX bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor PARTY FRIEX nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken