Skip to content
Persfoto Pater Moeskroen
Persfoto Pater Moeskroen

Pater Moeskroen

Tijdsduur optreden: 30 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

Pater Moeskroen? Hieronder hebben wij alle informatie over Pater Moeskroen al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Pater Moeskroen goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 0416-855825. Naast Pater Moeskroen denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE PATER MOESKROEN

De heren van Pater Moeskroen zijn zeker bij ons te boeken! Aanstekelijke folk, knallende feestnummers en meeslepende ballades: Pater Moeskroen brengt het op het podium met een karrenvracht aan instrumenten. Live is de Nederlandse band een ware feest-sensatie, met bekende krakers als ‘Joost’, ‘Laat Maar Waaien’, ‘Dansen’, ‘Hela Hola’ en de absolute klassieker ‘Roodkapje’. De laatste staken ze in 2019 in een gloednieuw jasje met een nieuwe clip en Roodkapje.

PATER MOESKROEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs om PATER MOESKROEN te boeken? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 0416-855825. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

BOEK PATER MOESKROEN BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek PATER MOESKROEN bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor PATER MOESKROEN nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken