Skip to content
pavo
pavo

Pavo

Tijdsduur optreden: 60 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

Pavo boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over Pavo al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Pavo goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 0416-855825. Naast Pavo denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE PAVO

Pavo boeken? De afgelopen tijd heeft Pavo op alle topfeesten gestaan ​​en toert hij door het land om zijn kenmerkende sound aan een breder publiek te introduceren. Deze pionier heeft meer dan de helft van zijn leven achter de draaitafels doorgebracht en kan gezien worden als een ware vinylmeester. Hij heeft alleen maar goede herinneringen aan het Oldschool-, Hardstyle- en Hardcore-tijdperk en zijn klassieke tracks geven hem nog steeds veel inspiratie. De scene van vandaag vindt hij echter net zo leuk en net zo spannend.

PAVO PRIJS

Benieuwd naar de prijs om PAVO te boeken? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 0416-855825. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

PAVO BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek PAVO bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor PAVO nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken