Skip to content
Pjotr
Pjotr

Pjotr

Tijdsduur optreden: 30 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

Pjotr boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over Pjotr al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Pjotr goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 0416-855825. Naast Pjotr denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE PJOTR

Pjotr is een unieke artiest die middels zijn rake teksten, krachtige stemgeluid en lekkere ritmes elk publiek geboeid weet te houden. Hij haalde nationaal succes met de single ‘Zonneschijn’, die de ‘Viral 50 NL’ van Spotify haalde, en zijn EP ‘Goed Nieuws’ bemachtigde een plek in de Album Top 100. Neem gerust contact met ons op als je Pjotr direct wilt boeken. Dit aanstormende talent tekende in 2020 bij het label Lieve Jongens van Snelle, het startschot van een muzikaal topjaar. In juni 2020 bracht Pjotr zijn ‘Kleine Wereld’ EP uit, inclusief samenwerkingen met Snelle en Wudstik. De artiest trok vervolgens op ‘Kleine Wereld’- tour langs onder andere Engeland, America en Frankrijk, waar enthousiaste fans hem stonden op te wachten. Gelijktijdig met deze EP deed Pjotr ook een zomersessie bij 101Barz, die het tot #4 in de Trending lijst op YouTube schopte en in het rijtje van meest bekeken sessies belandde. Pjotr sloot het jaar af met een aantal indrukwekkende projecten: zo bracht hij het Zapp Kerstlied uit en maakte hij het Levenslied van Cindy voor 2K40, een bijzondere samenwerking tussen MIND, De Gezonde Generatie en De Hersenstichting om mentale problemen bespreekbaar te maken. Daarnaast creëerde Pjotr een aangrijpend nummer voor Koen en zijn moeder tijdens het TV-programma ‘Stralend Kerstfeest – Night of the Lights’ op NPO1, dat door bijna 2 miljoen mensen werd bekeken. Samen met zanger Brace bracht hij in deze moeilijke tijd het hoopvolle lied ‘Wees Niet Bang’ uit. Naast zijn eigen releases is Pjotr een graag geziene gast bij Igmar op Radio 538, waar hij het nieuws van de week bij elkaar rapt in de column ‘Rap Je ’T Al Gehoord’. Pjotr heeft veel in zijn mars en gaat dit in 2021 ook weer laten zien met toegankelijke crossovers van Pop/Rap en uptempo dansbare bars.

PJOTR BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van PJOTR BOEKEN? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 0416-855825. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

PJOTR BOEKEN BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek PJOTR bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor PJOTR nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken