Skip to content
Ploegendienst boeken
Ploegendienst boeken

Ploegendienst

Tijdsduur optreden: op aanvraag

Prijs optreden: op aanvraag

Ploegendienst boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over Ploegendienst al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Ploegendienst goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 0416-855825. Naast Ploegendienst denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE PLOEGENDIENST

Ploegendienst trapt graag en hard. Tegen de massa, tegen dichte deuren en tegen OV-poortjes. Letterlijk dan. Het is een band die iedere zaal en/of festivaltent in no time sloopt (figuurlijk... No worries). Snoeiharde songs komen in een breeknektempo voorbij en bevatten Nederlandse teksten uit het leven gegrepen. Toeristenterreur, de moeder van Steve Jobs en het systeem zijn zomaar een aantal onderwerpen waar je voor je het zelf weet keihard mee staat te schreeuwen.

PLOEGENDIENST BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van PLOEGENDIENST? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 0416-855825. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

PLOEGENDIENST BOEKEN BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek PLOEGENDIENST bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor PLOEGENDIENST nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken