Skip to content
Promo
Promo

Promo

Tijdsduur optreden: 60 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

Promo boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over Promo al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Promo goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 085 060 4995. Naast Promo denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE PROMO

Beschreven als toegankelijk donker, is het typische ruige geluid van Promo wereldwijd bekend dankzij unieke baskicks en de pakkende hook die hij aan zijn producties geeft. Van File tot Type en voorbije Thunderdome anthems, Promo is een sleutelfactor geweest in de nooit eindigende revolutie die de hardcore scene van vandaag is. Een kracht om rekening mee te houden.

PROMO PRIJS

Benieuwd naar de prijs van PROMO? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 085 060 4995. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest. Ook wanneer je andere artiesten dan PROMO wilt boeken, ben je bij ons op het juiste adres.

PAVO BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek PROMO bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor PROMO nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken