Skip to content
Puck boeken
Puck boeken

Puck

Tijdsduur optreden: 30 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

Puck boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over Puck al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Puck goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 0416-855825. Naast Puck denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE PUCK

Hey! Ik ben Puck en ik ben een Nederlandstalige zangeres. Als sinds ik me kan herinneren schrijf en zing ik mijn teksten zelf en sinds een paar jaar werk ik samen met mijn vriend en producer Thomas Schenk. De muziek die ik maak is voor mij een grote steun geweest in het helen van de dingen die ik heb meegemaakt. Hopelijk kan ik met mijn muziek mensen helpen, zoals muziek mij heeft geholpen. Onze muziek varieert. Het ene moment kan je losgaan op een dansbare house tune, en het andere moment nemen we je mee in mijn verleden, naar verhalen waar je ongetwijfeld jezelf in kan herkennen. In 2021 heb ik mijn eerste album uitgebracht genaamd ‘Hoe Het Is’ waar in ik mijn ervaringen deel over huiselijk geweld, de scheiding van mijn ouders, paniekaanvallen en relatiebreuken. In mei 2022 ben ik uitgekomen met de eerste single van mijn aankomende EP ‘Dansen In De Regen’. De teksten van de komende EP gaan dieper in op onder andere de nasleep van de scheiding van mijn ouders, hoe mijn relaties met hen daar onder hebben geleden maar ook over hoe ik mezelf weer heb terug gevonden door de jaren heen. Voor de EP hebben we gebruik gemaakt van House en Dance invloeden. Dansen In De Regen staat daarom centraal in de EP die gaat uitkomen dit najaar. Ook zal deze titel centraal staan in de shows die wij gaan geven. Tijdens onze show hopen wij dat je kunt genieten van de live-set die wij in elkaar hebben gezet. Wij hopen dat mensen naar huis gaan met een gevoel van erkenning, opluchting en misschien wel een goed gesprek. Ons doel is om een show neer te zetten waar mensen zowel kunnen dansen als beleven.

PUCK BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van PUCK? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 0416-855825. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

PUCK BOEKEN BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek PUCK bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor PUCK nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken