Skip to content
Queen must go on
Queen must go on

Queen Must Go On

Tijdsduur optreden: 2 x 60 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

Queen Must Go On boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over Queen Must Go On al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Queen Must Go On goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 085 060 4995. Naast Queen Must Go On denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE QUEEN MUST GO ON

De Nijmeegse tributeband Queen Must Go On is opgezet door Ward Palmen die als de legendarische Freddie Mercury op het podium staat. Freddie Mercury is altijd een idool voor Ward Palmen geweest. Samen met drummer Erwin Van Welie besloot hij een Queen-tributeband op te richten. Met gitarist Ralph Derksen en bassist Geert Horvers brengen ze de muziek van een van de succesvolste rockbands in de geschiedenis naar je toe. Queen Must Go On is de nieuwste sensationele Queen tribute band van Nederland met één visie: de geweldige muziek van Queen in ere houden. Momenteel iedere zaterdagavond te zien op SBS6 in het programma The Tribute, Battle Of The Bands. Daar wordt gestreden om de titel ‘Beste tribute van Nederland’ en maken ze kans om een optreden in de Ziggo Dome te verzorgen. Daarnaast bekend van het SBS6 televisieprogramma We Want More (2021). Daarin gooiden ze hoge ogen met hun spetterende optredens. Uiteindelijk hebben ze in de finale een plek in de Top 5 behaald. Juryleden als Trijntje Oosterhuis en Davina Michelle zijn lyrisch over de kwaliteiten van deze band. Queen Must Go On brengt je de complete Queen ervaring vol overgave! Vier gepassioneerde en ervaren muzikanten brengen een ode aan Freddie Mercury, Brian May, John Deacon en Roger Taylor. Alle nummers zijn tot in detail uitgezocht en worden gespeeld met perfectie. Ward Palmen heeft als doel gesteld om de originele zanglijnen van Freddie zo precies mogelijk te benaderen. Gelukkig heeft Ward een flink bereik, waar hij menig publiek mee betovert. Het gitaarspel en de solo’s van Ralph Derksen zijn adembenemend. Geert Horvers (bas) en Erwin van Welie (drums) leggen een vette basis neer waardoor je op geen enkel mogelijke manier stil kan blijven staan of zitten. Queen Must Go On neemt je mee terug naar de gouden jaren van rock en pop. Alle hits zoals Don’t Stop Me Now, We Are The Champions, Bohemian Rhapsody en natuurlijk The Show Must Go On komen voorbij. Daarnaast spelen ze ook nummers uit de begintijd van de band. Voor de echte Queen sound wordt gebruik gemaakt van dezelfde instrumenten en versterkers zoals Queen die ook gebruikte. Dit voor een nog authentieker gevoel. In combinatie met een indrukwekkend decor, een podium vol lampen, special effects en alle Queen hits, wordt dit een avond om nooit te vergeten. Dit moet je gezien hebben! Do you want to experience a kind of magic? The show must go on, so let’s play the game together. Maybe we become the love of your life.

QUEEN MUST GO ON PRIJS

Benieuwd naar de prijs van QUEEN MUST GO ON? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 085 060 4995. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

BOEK QUEEN MUST GO ON BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek QUEEN MUST GO ON bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor QUEEN MUST GO ON nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken