Skip to content
Radio JND Roadshow boeken
Radio JND Roadshow boeken

Radio JND Roadshow

Tijdsduur optreden: Maximaal 300 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

Radio JND Roadshow boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over de Radio JND Roadshow al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of de Radio JND Roadshow goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 085 060 4995. Naast de Radio JND Roadshow denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE RADIO JND ROADSHOW

De Radio JND Roadshow boeken? Wil je garantie voor gezelligheid + compleet ontzorgd worden? Dan ben je op de juiste pagina beland! De leukste radiozender van Zuid-Nederland en ver daarbuiten komt naar je toe!  Of het nu gaat om een pleinfeest, verjaardag, bedrijfsevenement of kermis: het kan en mag allemaal! Verwacht een complete show inclusief*: ✅ DJ van Radio JND ✅ Professionele lichteffecten + geluidssysteem ✅ Op- en afbouw ✅ Leuke giveaways ✅ Radiocommercial op Radio JND (voor openbare evenementen) *Er zijn verschillende varianten mogelijk. Hoe groter het aantal personen, des te meer toevoegingen in het pakket. Inclusief licht & geluid. Dat klopt inderdaad! Wanneer je de Radio JND Roadshow boekt, wordt het licht en geluid voor je geregeld door een professioneel bedrijf. Zo kun jij optimaal genieten van het feest en nemen wij deze zorgen uit handen. Aanvullend programma met artiesten? Dat is ook zeker mogelijk. Bij 995 Entertainment kun je namelijk terecht voor zo'n 600 verschillende acts. Van Marco Schuitmaker tot aan Yves Berendse en alles ertussenin! Neem snel contact op voor alle mogelijkheden! Je hebt altijd binnen 24 uur reactie en één vaste contactpersoon, wel zo handig!  

RADIO JND ROADSHOW BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van de RADIO JND ROADSHOW? Klik dan op de button “act aanvragen” hierboven of bel ons op 085 060 4995. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze act.

RADIO JND ROADSHOW BOEKEN BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek de RADIO JND ROADSHOW bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor RADIO JND ROADSHOW nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook korte lijntjes met betrekking tot Silent Disco verhuur en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden onder één dak, ideaal toch?

Ook leuk om te boeken