Skip to content
Randy Watzeels boeken
Randy Watzeels boeken

Randy Watzeels

Tijdsduur optreden: 30 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

Randy Watzeels boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over Randy Watzeels al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Randy Watzeels goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 085 060 4995. Naast Randy Watzeels denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE RANDY WATZEELS

Op 28 maart 1997 is Randy Watzeels geboren, vanaf zijn 9e jaar is hij al bezig met muziek, alles waar maar geluid uit kwam was hij gek van. Na wat jaren mee te doen met talentenjachten en playbackshows had hij in 2012 de kans gekregen om zijn debuutsingle op te nemen en dat was de start van een mooie toekomst. Inmiddels treedt deze enthousiaste zanger overal in het land op en overal waar hij komt is het een groot feest! Zijn liedjes zoals ”Laat Me Vrij Zijn”, ”Blijf De Hele Nacht Bij Mij”, ”Als Een Komeet” en ”De Gedachten Aan Jou” worden overal luidkeels meegezongen. Randy is hard aan de weg aan het timmeren en dit met succes! ”Ik wil vrolijke, gezellige feestmuziek maken” dat zijn de woorden van een ambitieuze Randy Watzeels en daarvoor is hij zeker op de goede weg. Zijn vrolijke klanken en stevige beats komen overal voorbij en zijn bekendheid wordt steeds groter. Op dit moment is Randy nog steeds bezig met het uitbrengen van nieuwe liedjes en het gaat maar door…

RANDY WATZEELS PRIJS

Benieuwd naar de prijs van RANDY WATZEELS? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 085 060 4995. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

BOEK RANDY WATZEELS BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek RANDY WATZEELS bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor RANDY WATZEELS nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken