Skip to content
Raymon Hermans boeken
Raymon Hermans boeken

Raymon Hermans

Tijdsduur optreden: 30 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

Raymon Hermans boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over Raymon Hermans al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Raymon Hermans goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 0416-855825. Naast Raymon Hermans denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE RAYMON HERMANS

Sinds RAYMON HERMANS in aanraking komt met muziek is 1 ding zeker: Muziek is zijn passie en dat is dan ook waar hij zijn leven aan wilt wijden. Het is al snel duidelijk dat hij een geboren artiest is. Dat bleek in 2010 toen hij zijn debuutsingle uitbracht en de kans kreeg bekend te worden in Nederland. Dat lukte! Want zijn debuutsingle werd een grote hit en al snel maakt hij meerdere singles die ook door verschillende TV-en radiozenders gedraaid worden. Daarop volgen zijn zelfgeschreven nummers die in een up-tempo gezongen worden. De jong, fris en dansbare muziek van Raymon is dan ook zeer geliefd bij zijn fans. In 2015, toen hij zijn 5 jarig jubileum in de muziekwereld vierde, bracht hij zijn single “HYPNOSE” uit. Dit nummer werd een echte zomerhit waar je niet stil op kan staan! Later dat jaar volgt dan zijn volgende single “M'n favoriet” die hij in samenwerking met Harald Queens produceert. Daarop volgde een Buma NL Award voor Grootste Talent. Inmiddels is Raymon Hermans te zien bij veel verschillende feesten, evenementen en festivals en worden zijn singles bij ieder optreden luidkeels meegezongen! Raymon heeft momenteel bij festivals als Intens, Dutch Valley, Wish Outdoor, 7th Sunday en nog veel meer bekende festivals opgetreden en weet hij keer op keer het publiek ondersteboven te krijgen. Zijn muzikale carrière is nog maar net begonnen, maar we zullen nog veel meer gaan zien van Raymon!

RAYMON HERMANS BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van RAYMON HERMANS? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 0416-855825. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

RAYMON HERMANS BOEKEN BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek RAYMON HERMANS bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor RAYMON HERMANS nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken