Skip to content
Persfoto Re-Play 1
Persfoto Re-Play 1

Re-play

Tijdsduur optreden: 30 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

Re-play? Hieronder hebben wij alle informatie over Re-play al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Re-play goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 0416-855825. Naast Re-play denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE RE-PLAY

Re-play werd opgericht in 1994 in Rotterdam en heeft sindsdien een aanzienlijke bijdrage geleverd aan de Nederlandse muziekscene. De muzikale vrienden traden eerder al samen op als The Pasadenas in de Soundmixshow en brachten onder de naam 4 to Soul twee Engelstalige singles uit in Duitsland. Toen Re-Play op het idee kwam om van Engelstalige nummers te switchen naar nummers in hun eigen taal, bleek dit een doorslaand succes. De band schakelde definitief over op Nederlandstalige R&B-nummers. In deze periode voegde het laatste lid van Re-Play, Mark Dakriet, zich bij de replay band.

RE-PLAY PRIJS

Benieuwd naar de prijs van RE-PLAY? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 0416-855825. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

BOEK RE-PLAY BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek RE-PLAY bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor RE-PLAY nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken