Skip to content
Rein Mercha boeken
Rein Mercha boeken

Rein Mercha

Tijdsduur optreden: 30 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

Rein Mercha boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over Rein Mercha al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Rein Mercha goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 0416-855825. Naast Rein Mercha denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE REIN MERCHA

Reinard Dewus (artiestennaam Rein Mercha) wordt geboren op 27 februari 1963 in de grote stad Den Haag in een woonwagencentrum. Hij groeit op als een echte zigeuner en daar is hij ontzettend trots op. Op jonge leeftijd is hij al de bekende volkszanger op het kamp. Rein houdt daarnaast net zoveel van paarden als van zingen. Ook fokte hij paarden. Zijn eerste singles werden in zigeunertaal gezongen en op CD uitgebracht. Daarmee was hij de allereerste ter wereld. Rein doet veel mee aan TV programma’s en maakte in 2013 zijn eigen documentaire die vervolgens in veel filmhuizen gedraaid werd. Ook heeft Rein meegedaan aan het TV programma van Antje Monteiro “Gipsy Girls”. Rein heeft een unieke en karakteristieke stem waarmee hij iedere keer een geweldig optreden weet neer te zetten. Zijn optredens en stem behoren zeker tot de beste Live-Nederlandse zangers, want zo’n vol overtuigende en unieke stem hebben er maar weinig. Dit is dan ook waar zijn fans gek op zijn! In 2013 doet Rein nog mee aan de bekende serie “Bloed zweet & tranen’ waar hij tweede wordt en zijn eigen schare fans mee wint. Hetzelfde jaar bracht hij zijn eerste hit “Hou van mij” uit die in de top 10 kwam te staan. Ook zijn album “Vol Passie & Emotie” werd met volle toeren beluisterd.

REIN MERCHA BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van REIN MERCHA? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 0416-855825. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

REIN MERCHA BOEKEN BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek REIN MERCHA bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor REIN MERCHA nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken