Skip to content
Rene Froger Imitator boeken
Rene Froger Imitator boeken

Rene Froger Imitator

Tijdsduur optreden: 30 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

Rene Froger imitator boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over Rene Froger imitator al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Rene Froger imitator goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 0416-855825. Naast Rene Froger imitator denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE RENE FROGER IMITATOR

Richard Hekkert is begonnen in 1996 en sindsdien in een stroomversnelling gekomen. Momenteel is hij een veelgevraagd artiest in grote showprogramma’s waar hij regelmatig optreedt met andere artiesten. Maar ook op bedrijfsfeesten, trouwerijen en dergelijke is hij een graag geziene gast. Richard Hekkert zet met zijn optreden, zijn repertoire, geweldige stemgeluid en studio-orkestbanden van topkwaliteit, een indrukwekkende show neer, waarbij hij zich presenteert als een geboren entertainer. Door zijn leuke en stijlvolle manier van optreden wordt Richard met enige regelmaat gevraagd acte de présence te geven met een optreden op dè Jet Set feesten in binnen- en buitenland. Gezien de aandacht in de media is Richard Hekkert al aardig op weg een bekende Nederlander te worden. Onlangs was Richard te zien in bladen als De Telegraaf (3x Stan Huygens Journaal), Nieuwe Revu ( Cannes & St. Tropez ), Sociëtyblad Miljonair (2x) en diverse keren in de weekbladen Privé, Weekend, Story en Party . Ook was Richard meerdere malen te zien op televisie bij RTL4, RTL 5, Yorin , het Tros programma Let’s Make Music en SBS 6 Shownieuws. Al eerder heeft Richard van “This Is The Moment” een danceversie op CD uitgebracht. Vervolgens werd wéér een up-tempo nummer op CD uitgebracht: “Delilah”, waarmee Richard in de media veel aandacht kreeg. Zelfs in het buitenland waaronder Tjechië en Slovenië is dit nummer goed ontvangen en stond hij op een 2e plaats in de Europese top 10. Absolute knaller is zijn nieuwste single, een waanzinnig spetterende en swingende danceversie van “Bloed, Zweet en Tranen”.

RENE FROGER IMITATOR PRIJS

Benieuwd naar de prijs van RENE FROGER IMITATOR? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 0416-855825. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

BOEK RENE FROGER IMITATOR BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek RENE FROGER IMITATOR bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor RENE FROGER IMITATOR nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken