Skip to content
Rene Karst boeken
Rene Karst boeken

Rene Karst

Tijdsduur optreden: 30 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

Rene Karst boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over Rene Karst al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Rene Karst goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 0416-855825. Naast Rene Karst denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE RENE KARST

René Karst is een volkszanger en werd bekend met zijn hits als “Atje voor de sfeer” en “Annemarie”. De nummers worden op vele feesten en in kroegen luidkeels meegezongen. Om gezellige zanger Rene Karst te boeken of in te huren zit je bij ons goed. Hij begon zijn carrière samen met zijn moeder Jannie Karst-Dubbelboer, maar na een lange samenwerking besluit hij solozanger te worden. René zoekt graag interactie vanaf een barkruk in elk café of kroeg en weet zich hiermee volledig aan te passen. Hiermee creëert hij de meest gezellige sfeer! Wil jij een optreden beleven met “De man met de groene bril”? René Karst weet als geen ander het publiek mee te krijgen in zijn repertoire. Als je René uitnodigt op jouw evenement weet je zeker dat je nooit hetzelfde optreden beleeft. Door zijn veelzijdigheid weet hij ieder optreden uniek te maken. Met zijn volgende hit “Liever te dik in de kist, dan een feestje gemist” weet hij wederom ieder publiek omver te blazen. Net als het nummer “Supergave tijd”. Daarnaast zorgt René vaak voor veel verrassingen op het podium als hij plotseling zijn gitaar pakt en doorgaat met akoestische meezingers. Nodig jij hem uit voor jouw volgende feestje? Zet dan alvast maar zijn “tarwesmoothie” klaar, want zonder een biertje zingt hij niet!

RENE KARST BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van RENE KARST? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 0416-855825. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

RENE KARST BOEKEN BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek RENE KARST bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor RENE KARST nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken