Skip to content
Roddel rob
Roddel rob

Rodel Rob

Tijdsduur optreden: 30 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

Rodel Rob boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over Rodel Rob al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Rodel Rob goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 0416-855825. Naast Rodel Rob denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE RODEL ROB

Deze 'Oostenrijkse' fouterik, ietwat té strak in het pak, sjeesde jarenlang over de rodelbaan. Rob was de koning van de rodel! Na jaren van topsport heeft heeft hij zijn rodel aan de wilgen gehangen en is hij een heel andere weg ingeslagen; hij kan namelijk naast rodelen ook nog eens ontzettend goed zingen! Rodel Rob is namelijk nu te boeken mit seinem ‘Super Spitze Schnelle Schlager Show’. Rob is dé Après-Ski sensatie in binnen- en buitenland! Schoot Rob ooit als een rode flits aan je voorbij op de baan, nu flitst hij op het podium van jouw oktoberfest of Apres-ski feest! Een vol half uur meezingen met de bekendste Duitse Après-Ski hits, verpakt in te gekke medleys en meedoen met de mafste dansjes. In een fantastische rodel outfit en met als vaste uitrusting een Co2 gun en een confetti shooter wordt het gegarandeerd feest! Rodel Rob heeft een gevarieerde doelgroep. Hij past perfect in een zaal of feesttent waar het thema ‘Oktoberfest’ is, maar ook tijdens een Après-Ski avond
 of ander Duits georiënteerd feestelijk event is dit dé act waarop iedereen los gaat! Boek nu deze knettergekke Rodel Rob, want Rob is Top!

RODEL ROB PRIJS

Benieuwd naar de prijs van RODEL ROB? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 0416-855825. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

BOEK RODEL ROB BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek RODEL ROB bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor RODEL ROB nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken