Skip to content
Rolf Sanchez boeken
Rolf Sanchez boeken

Rolf Sanchez

Tijdsduur optreden: op aanvraag

Prijs optreden: op aanvraag

Rolf Sanchez boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over Rolf Sanchez al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Rolf Sanchez goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 085 060 4995. Naast Rolf Sanchez denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE ROLF SANCHEZ

Rolf Sanchez is op dit moment het grootste en meest succesvolle exportproduct van Nederland op het gebied van Latin muziek. Met niet minder dan drie nummer 1 hits in de US Billboard “Tropical Songs” chart, “Premio Juventud” en “Premios Nuestro” award nominaties in de categorie beste nieuwkomer en beste act plus vele uitverkochte shows in Midden-en Latijns-Amerika is hij vastberaden om zichzelf verder te vestigen als een wereldwijd succesvolle popartiest. Rolf Sanchez treedt op met zijn eigen band The Latin Society en is een authentiek muziek fenomeen die je wegblaast met zijn vocale kunsten, kan laten dansen alsof je echt van die Latin heupen hebt en zoals Rolf zelf altijd zegt: “Meenemen in een rollercoaster vol emotie”.

ROLF SANCHEZ BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van ROLF SANCHEZ? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 085 060 4995. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

ROLF SANCHEZ BOEKEN BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek ROLF SANCHEZ bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor ROLF SANCHEZ nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken